Güde GTB20 asztali fúrógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

obusztus, pontosságra kiélezett fúró ékszíjmeghajtással.Fordulatszám fokozat-szíjkoronggal állítható. Golyóscsapágyazású fúróorsó Felszerelés: Láblemez hosszlyukakkal satufelfogatá Teljes leírás >

Termékleírás

obusztus, pontosságra kiélezett fúró ékszíjmeghajtással.Fordulatszám fokozat-szíjkoronggal állítható. Golyóscsapágyazású fúróorsó Felszerelés: Láblemez hosszlyukakkal satufelfogatáshoz, állítható fúróasztal hűtóbarázdával hosszlyukakkal satufelfogatáshoz. Koronatokmány 16 mm, furatmélység ütköző, ékszíjfeszítő berendezés, nullafeszültség kapcsoló. Fogasléccel az asztalmagasság állításhoz.

Csatlakozás: 230 Volt

Motorteljesítmény: 0,75 kW

Tokmány: 16 mm

Orsólöket: 60 mm

Gömbelnyelés: MK 2

Kinyúlás: 128 mm

Asztal méret: 210 x 210 mm

Láblemez: 350 x 220 mm

Össz magasság: 870 mm

Orsó fordulatszám: 12 fokozat 270 - 2750 f/perc

Gyártó
Güde
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Teljesítmény
750 W
Fordulatszám
2750 rpm

Az olcsó.hu Güde GTB20 asztali fúrógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Güde GTB20 asztali fúrógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.