DeWalt D21582K gyémántfúró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az 1705 W-os Dewalt D21582K gyémántfúró ideális szerszám villany - víz- gázszerelők számára téglában és betonban történő fúrásokhoz. Beépített vízcsatlakozó a kemény anyagokban Teljes leírás >

Termékleírás

Az 1705 W-os Dewalt D21582K gyémántfúró ideális szerszám villany - víz- gázszerelők számára téglában és betonban történő fúrásokhoz. Beépített vízcsatlakozó a kemény anyagokban történő fúrást is lehetővé teszi, akár 132mm-ig. Megnövelt teljesítmény könnyebb és gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé.

Gyártó
DeWalt
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Teljesítmény
1705 W
Fordulatszám
2350 rpm

Az olcsó.hu DeWalt D21582K gyémántfúró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy DeWalt D21582K gyémántfúró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.