Bosch PSB 570 RE " Easy" ütvefúrógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Leírás: Senki nem tudja könnyebbé tenni: a kompakt felépítés Softgrip lágyfogantyúval, a kis súly (csak 1,6 kg) és a kiváló kezelhetőség a felhasználói optimális kényelméről és cs Teljes leírás >

Termékleírás

Leírás: Senki nem tudja könnyebbé tenni: a kompakt felépítés Softgrip lágyfogantyúval, a kis súly (csak 1,6 kg) és a kiváló kezelhetőség a felhasználói optimális kényelméről és csúcsteljesítményről gondoskodik bármely feladatnál. Erőteljes 570 W-os motor és 10 mm furatátmérő betonban – ezzel a géppel a nehéz munkák is könnyen elvégezhetők. Bosch elektronikus fordulatszám-vezérlés: A „gázadás“ 0-tól maximumig a kapcsolóbillentyűvel lehetővé teszi a finoman adagolt munkavégzést, például sima felületek előfúrásánál, valamint csavarok behajtásánál. Kéthüvelyes gyorsbefogó fúrótokmány a gyors és egyszerű szerszámcsere érdekében. Startra kész – 4 részes univerzális fúrókészlettel. Kényelmes a munkavégzés a beépített folyamatos forgáskapcsolóval. Csatlakozó a porelszívóhoz - a porelszívó opcionális tartozékként kapható. Csavarozás/fúrás/ütvefúrás funkciókapcsoló az anyagnak megfelelő munkavégzéshez. Új kábelvezetés akasztóval a praktikus elhelyezéshez. Jobbra?/?balra forgás.

Gyártó
Bosch
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Teljesítmény
570 W
Forgató nyomaték
7.5 Nm
Fordulatszám
3000 rpm

Az olcsó.hu Bosch PSB 570 RE " Easy" ütvefúrógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch PSB 570 RE " Easy" ütvefúrógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.