Bosch PBD 40 állványos fúrógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch PBD 40 az állványos fúrók között az egyik legjobban kezelhető típus. Kényelmes, mégis roppant precíz szerszám. Minden fajta nagy pontosságot, igényes megmunkálást igénylő felad Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch PBD 40 az állványos fúrók között az egyik legjobban kezelhető típus. Kényelmes, mégis roppant precíz szerszám. Minden fajta nagy pontosságot, igényes megmunkálást igénylő feladatokra használható. A 710 wattos elektromos motor egy kétsebességű fogaskerék hajtóművet (nincs szíjhajtás) mozgat, amit még tovább hangolhatunk a fokozatmentes fordulatszám szabályozó segítségével. A konstans elekronika még fokozott terhelés esetén is állandó értéken tartja a fordulatszámot. A készülék elején található LCD kijelző tájékoztat az aktuális fordulatszámról, vagy a fúróorsó függőleges elmozdulásáról (mm-ben). További kényelmi megoldás a fúrás mélységütköző, a gyors mukadarab leszorító, a beépített munkalámpa, és lézeres furathely jelölő. Kulcs nélküli precíziós fúrótokmányba fogható a fúrószár, a rögzítőgyűrű a tökéletes tartását garantálja. A pontos munkát segíti a kivetített lézerfény, ami előjelöli a fúrás pontos helyét. A rosszul megvilágított helyeken a célterületet led lámpa világíthatja meg. A masszív tartásról tömör acél fúróoszlop és stabil alapzat (rögzítő pontokkal) gondoskodik. A tárcsakerék kényelmes softgrip lágyfogantyú technológiával készült.

Gyártó
Bosch
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Teljesítmény
710 W
Fordulatszám
2500 rpm

Az olcsó.hu Bosch PBD 40 állványos fúrógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch PBD 40 állványos fúrógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.