Bosch GWB 10 RE sarokfúrógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GWB 10RE sarokfúrógép karcsú kialakításának, és rúdmotorjánk köszönhetően rendkívül jól, és könnyen kezelhető. Az ideális forgácsolási teljesítményhez fordulatszám előv Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GWB 10RE sarokfúrógép karcsú kialakításának, és rúdmotorjánk köszönhetően rendkívül jól, és könnyen kezelhető. Az ideális forgácsolási teljesítményhez fordulatszám előválasztó állítókerékkel, és gázadó elektronikával van szerelve. A forgásirány váltónak köszönhetően akár vcsavarozni is lehet vele. A besülyesztett tokmány és a kis fejmagasság miatt már 74mm széles helyre befér. A sarokközelítési mérete 23mm.

Gyártó
Bosch
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Teljesítmény
400 W
Forgató nyomaték
5.5 Nm
Fordulatszám
1100 rpm

Az olcsó.hu Bosch GWB 10 RE sarokfúrógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GWB 10 RE sarokfúrógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.