Bosch GDB 350 WE gyémántfúrógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

​A Bosch GDB 350 WE gyémántfúrógép a gyémántfúrás professzionális alapgépe. A robusztus felépítés és az olajfürdéssel ellátott meghajtás a hosszú élettartam garanciája. A ket Teljes leírás >

Termékleírás

​A Bosch GDB 350 WE gyémántfúrógép a gyémántfúrás professzionális alapgépe. A robusztus felépítés és az olajfürdéssel ellátott meghajtás a hosszú élettartam garanciája. A kettő sebességi fokozat segítségével megválaszthatja a szükséges fordulatot. A precíz fúrást a 2 db (vertikális és horizontális) szintező libella biztosítja. A vizes fúráshoz egy vízbetáplálási pont áll rendelkezésre. Az esetleges túlterhelést egy ellenőrző lámpa jelzi. Az antivibrációs melső markolat a kezelő kényelmét szolgálja. A gyémántfúrógép használható kézi és állványos (GCR 350) fúráshoz. A Bosch GDB 350 WE gyémántfúrógép fúrástartománya:Ø fúráshoz kézi irányítás - nedves betonba 100 mmØ fúrás álló - nedves betonba 300 mmØ fúráshoz kézi irányítás - Száraz fúrás falazatban 100 mmØ fúrás álló - Száraz fúrás falazatban 350 mm.

Gyártó
Bosch
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Teljesítmény
3200 W

Az olcsó.hu Bosch GDB 350 WE gyémántfúrógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GDB 350 WE gyémántfúrógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.