Bosch GDB 1600WE gyémánt-fúrógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Betonban való vizes fúrásokhoz használható. Ütés és por nélkül a födémeken és falakon keresztül. Kézzel vezetve vagy telepített üzemmódban is használható. Száraz fúráshoz átalak Teljes leírás >

Termékleírás

Betonban való vizes fúrásokhoz használható. Ütés és por nélkül a födémeken és falakon keresztül. Kézzel vezetve vagy telepített üzemmódban is használható. Száraz fúráshoz átalakítható (szívófejjel). Kábelbe épített védőkapcsoló. Kis sarokméret (40mm) segíti a falközeli munkálatokat. Nagy hatósugár az 5 m-es kábelnek köszönhetően.

• A szerszámbefogás R 1/2" belső menettel és 1 1/4" külső menettel is rendelkezik. (kompatibilis a kereskedelemben kapható fúrókoronákkal)
• Lágy felfutás és fokozatmentes fordulatszám szabályozás a precíz ráfúrás és a jól irányítható munkavégzés érdekében.
• Konstans-elektronika.
• Elektronikus túlterhelés elleni védelem jelzőlámpával és automatikus fordulatszám csökkentéssel.
• Mechanikus túlterhelés ellen védő kuplung, az 1. és a 2. fokozat külön szabályozással.
• Az S 500 és S 500A fúróállványhoz szerszám nélkül csatlakoztatható.

Gyártó
Bosch
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Teljesítmény
1600 W
Fordulatszám
2400 rpm

Az olcsó.hu Bosch GDB 1600WE gyémánt-fúrógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GDB 1600WE gyémánt-fúrógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.