Bosch GBM 6 RE fúrógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GBM 6 RE az ipari felhasználóknak készített egysebességes hajtóművel szerelt fúrógép. Könnyen kezelhető, jól alkalmazható könnyű fúrási és csavarozási feladatokhoz. Kis mér Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GBM 6 RE az ipari felhasználóknak készített egysebességes hajtóművel szerelt fúrógép. Könnyen kezelhető, jól alkalmazható könnyű fúrási és csavarozási feladatokhoz. Kis méretei miatt különösen jól teljesít a nehezen hozzáférhető helyeken. A kompakt készülékháznak köszönhetően sarkoktól midössze 27mm-re képes furatot készíteni. A kis átmérőjű furatokhoz igazodva rendkívül magas a fordulatszáma (4.000 ford./perc).

Gyártó
Bosch
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Teljesítmény
350 W
Forgató nyomaték
3.5 Nm
Fordulatszám
4000 rpm

Az olcsó.hu Bosch GBM 6 RE fúrógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GBM 6 RE fúrógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.