Bosch GBM 32-4 fúrógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GBM 32-4 az ipari felhasználóknak készített négysebességes hajtóművel szerelt fúrógép. Az erőteljes motor acélban telibe fúráskor 32mm-es furatot tesz lehetővé. GMB 32 mágnesta Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GBM 32-4 az ipari felhasználóknak készített négysebességes hajtóművel szerelt fúrógép. Az erőteljes motor acélban telibe fúráskor 32mm-es furatot tesz lehetővé. GMB 32 mágnestalpas állvánnyal idális magfuratok készítésére. A négysebességes hajtómű rendkívül pontos, igényes munkavégzést tesz lehetővé. A nagy átmérőjű fúrókhoz alkalmazkodva morse-3 befogóhüvellyel van kialakítva.

Gyártó
Bosch
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Teljesítmény
1500 W
Forgató nyomaték
220 Nm
Fordulatszám
740 rpm

Az olcsó.hu Bosch GBM 32-4 fúrógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GBM 32-4 fúrógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.