Bosch GBM 23-2E fúrógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GBM 23-2 E az ipari felhasználóknak készített kétsebességes hajtóművel szerelt fúrógép. Az erőteljes motor acélban telibe fúráskor 23mm-es furatot tesz lehetővé. A kétsebessé Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GBM 23-2 E az ipari felhasználóknak készített kétsebességes hajtóművel szerelt fúrógép. Az erőteljes motor acélban telibe fúráskor 23mm-es furatot tesz lehetővé. A kétsebességes hajtómű rendkívül pontos, igényes munkavégzést tesz lehetővé. Az ideális erőátvitel és biztonságos kézben tartás érdekében a fogantyúkat keresztben helyezték el, és támasztótalp is került rá. A nagy átmérőjű fúrókhoz alkalmazkodva morse-2 befogóhüvellyel van kialakítva.

Gyártó
Bosch
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Teljesítmény
1150 W
Forgató nyomaték
115 Nm
Fordulatszám
930 rpm

Az olcsó.hu Bosch GBM 23-2E fúrógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GBM 23-2E fúrógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.