Bosch GBM 10-2RE fúrógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GBM 10-2 RE az ipari felhasználóknak készített kétsebességes hajtóművel szerelt fúrógép. Az erőteljes motor acélban 10mm-es furatot tesz lehetővé. A kétsebességes hajtómű ren Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GBM 10-2 RE az ipari felhasználóknak készített kétsebességes hajtóművel szerelt fúrógép. Az erőteljes motor acélban 10mm-es furatot tesz lehetővé. A kétsebességes hajtómű rendkívül pontos, igényes munkavégzésre ad lehetőséget. Az indítógombon elhelyezett fordulatszám előválasztó tárcsa segít az optimális forgácsolási sebesség betartásában.

Gyártó
Bosch
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Teljesítmény
500 W
Forgató nyomaték
11.5 Nm
Fordulatszám
2100 rpm

Az olcsó.hu Bosch GBM 10-2RE fúrógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GBM 10-2RE fúrógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.