BOSCH GSB 21-2 RE ütvefúrógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GSB 21-2 RE ütvefúró egy nagy teljesítményű, sokoldalú gép. Az erőteljes 1100W-os motor kétsebességes hajtóművel van kiegészítve, így széles fordulatszám tartományban haszná Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GSB 21-2 RE ütvefúró egy nagy teljesítményű, sokoldalú gép. Az erőteljes 1100W-os motor kétsebességes hajtóművel van kiegészítve, így széles fordulatszám tartományban használható. Fúrási és csavarozási munkákhoz, ütvefúráshoz használható. Biztos szerszámbefogást tesz lehetővé a tengelyfék és a fogaskoszorús tokmány, a kényelemről a kompakt felépítés és a "SoftGrip" lágy fogantyú gondoskodik. A gép biztonságosabb elődeinél, mert új, elfordulásmentes első fogantyú rögzítés került rá, és antirotációs rendszerrel szerelték fel.

Gyártó
Bosch
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Teljesítmény
1100 W
Forgató nyomaték
40 Nm
Fordulatszám
3000 rpm

Az olcsó.hu BOSCH GSB 21-2 RE ütvefúrógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GSB 21-2 RE ütvefúrógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.