BOSCH GSB 19-2 REA ütvefúrógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GSB 19-2 REA beépített elszívórendszerű ütvefúró sokoldalú gép. Az erőteljes 900W-os motor kétsebességes hajtóművel van kiegészítve, így széles fordulatszám tartományban ha Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GSB 19-2 REA beépített elszívórendszerű ütvefúró sokoldalú gép. Az erőteljes 900W-os motor kétsebességes hajtóművel van kiegészítve, így széles fordulatszám tartományban használható. Fúrási és csavarozási munkákhoz, ütvefúráshoz használható. Gyors, egykezes szerszámcserét tesz lehetővé a tengelyfék és a gyorstokmány, a kényelemről a kompakt felépítés és a "SoftGrip" lágy fogantyú gondoskodik. A gép biztonságosabb elődeinél, mert új, elfordulásmentes első fogantyú rögzítés került rá, és antirotációs rendszerrel szerelték fel. A porelszívó rendszert a motor szélkerekének sívóereje működteti, így a nem szükséges külön porszívót alkalmazni a kényes helyeken történő falfúráskor. Az elszívó rendszer lecsatolható a fúrógépről.

Gyártó
Bosch
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Teljesítmény
900 W
Forgató nyomaték
36 Nm
Fordulatszám
3000 rpm

Az olcsó.hu BOSCH GSB 19-2 REA ütvefúrógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GSB 19-2 REA ütvefúrógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.