SKIL 1734 AA fúrókalapács


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Skil 1734 AA pneumatikus ütvefúró, segítségével minden házkörüli munkát könnyedén elvégezhetünk. Kompakt és hatékony motorral, melynek segítségével energiát sporolhatunk meg. Hosszú Teljes leírás >

Termékleírás

Skil 1734 AA pneumatikus ütvefúró, segítségével minden házkörüli munkát könnyedén elvégezhetünk. Kompakt és hatékony motorral, melynek segítségével energiát sporolhatunk meg. Hosszú 6m-es tápkábele lehetővé teszi, hogy a szabadtérben könnyedén dolgozhassunk vele. Kíválóan alkalmas beton és tégla furására, de egyaránt alkalmas acél, vagy fa megmunkálására is.A csomag tartalmazza az alapvető fúrókat és vésőket, melyek munka közben cseréje gyors és egyszerű.

Gyártó
SKIL
Teljesítmény
550 W
Ütőerő
1 Joule
Ütésszám
6600 bpm

Az olcsó.hu SKIL 1734 AA fúrókalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SKIL 1734 AA fúrókalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.