RYOBI CRH1801 fúrókalapács


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Ryobi ONE+ filozófiája: az akkukat, a töltőállomást és a készülékeket külön kell megvenni, azaz csak azokat az akkukat, amelyekre szüksége van, kell kifizetni. A kezdő készlet két akk Teljes leírás >

Termékleírás

A Ryobi ONE+ filozófiája: az akkukat, a töltőállomást és a készülékeket külön kell megvenni, azaz csak azokat az akkukat, amelyekre szüksége van, kell kifizetni. A kezdő készlet két akkuból és egy 1 órás töltőberendezésből áll, amit szenzációsan olcsó áron kap meg. Az összes akkus szerszám vásárlásánál elmaradnak a felesleges akkuk és az x-edik töltő készülék költségei. Ezzel minden új készüléknél pénzt takarít meg. A ONE+ számos jó minőségű szerszámot tartalmaz, amellyel minden csavarozási-, fúrási-, és fűrészelési munka és sok minden más gyorsan és egyszerűen elvégezhető. A ONE+ program folyamatosan bővül. Ez minőséget és Know-how-t jelent. RYOBI több mint 30 éve értékesít minőségi elektromos szerszámokat és kerti készülékeket. Ma a RYOBI egyike a világ vezető mobil és helyhez kötött elektromos szerszám gyártóinak.

Jellemzők
SDS-plus befogás
Könnyű és kompakt szerkezetű
Ütést megállító funkció, ha fába vagy fémbe kell fúrni
A kényelmes fogáshoz Grip Zone™ - gumibevonatú anti-vibrációs fogófelületek.

Szállítás tartalma
Kiegészítő nyél
Fúrásmélység felütköztetés.

Műszaki adatok
Ütésszám: 0 - 4000 /min
Fúró Ø (max.): (Fa/beton/acél) 16/12/13 mm
Fúrótokmány: SDS-Plus
Súly: akku nélkül 2.2 kg
Teljesítmény: 1,5 Ah
Ütőenergia: 1,5 J
Fordulatszám tartomány: 0 - 1000 rpm
Típus: CRH1801M
Üzemi feszültség: 18 V

Gyártó
Ryobi
Ütőerő
1.5 Joule
Ütésszám
4000 bpm

Az olcsó.hu RYOBI CRH1801 fúrókalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy RYOBI CRH1801 fúrókalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.