KRESS 800 PPE fúró- és vésőkalapács


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Összehangolt váltás: meghajtást kímélő váltás fúrás és vésés között 25%-kal gyorsabb fúrási előrehaladás. Maximális forgatónyomaték mindkét forgási irányba. Kialakítás: lágy Teljes leírás >

Termékleírás

Összehangolt váltás: meghajtást kímélő váltás fúrás és vésés között 25%-kal gyorsabb fúrási előrehaladás. Maximális forgatónyomaték mindkét forgási irányba. Kialakítás: lágyindítású vezérlő elektronika. Optimális fordulatszám a lassú fúrókopáshoz. Forgáskikapcsolás könnyű vésőmunkákhoz. Ütéskikapcsolás normál fúráshoz és csavarozáshoz. Biztonsági csúszó-tengelykapcsoló a munkavégző biztonsága érdekében. SDS-Plus szerszámbefogás automatikus zárral. Alapfelszereltség: kétkomponensű puha markolat mélységütközővel, kenőzsír a fúró- és vésőszárakhoz, Klick-Box II profi koffer.

Gyártó
Kress
Teljesítmény
800 W
Ütőerő
2.7 Joule
Ütésszám
4900 bpm

Az olcsó.hu KRESS 800 PPE fúró- és vésőkalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KRESS 800 PPE fúró- és vésőkalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.