Expert NXDH 1540 BONTÓKALAPÁCS 1500W 40J


94.990 Ft

A készülék a korábban már megismert és bevált, strapabíró XDH1640 bontókalapács új köntösbe csomagolt változata. Alkalmas beton, tégla és kőelemek széttörésére, lépcső, járda, t Teljes leírás >

Boltok és árak

BONTÓKALAPÁCS 1500W 40J, + TARTOZÉK  

Szállítási ár és információk:
A díj függ a kosárba helyezett termék méretétől, súlyától és csomagolhatóságától.


Termékleírás

A készülék a korábban már megismert és bevált, strapabíró XDH1640 bontókalapács új köntösbe csomagolt változata. Alkalmas beton, tégla és kőelemek széttörésére, lépcső, járda, támfal, vagy kőalapok bontására. A tartozék csúszásmentes oldalmarkolat 360°-ban elforgatható, jobb és balkezeseknek is ideális.
Beindítását a kényelmes négyujjas kapcsoló biztosítja, a folyamatos üzemmódot pedig az egygombos rögzítőkapcsoló teszi lehetővé.
Kofferben kerül szállításra, lapos és hegyes vésőszár mellett tartalmaz a csomag kenőzsírt és tartalék szénkefét is.

- Teljesítményfelvétel: 1500W
- Ütőerő: 40 Joule
- Ütési frekvencia: 1150 ütés/perc
- Szerszámbefogás: SDS Hex (hatlapszárú) - 30 mm
- Tartozék: lapos és hegyes vésőszár, oldalmarkolat

Gyártó
Expert
Teljesítmény
1500 W
Ütőerő
40 Joule
Ütésszám
1150 bpm

Az olcsó.hu Expert NXDH 1540 BONTÓKALAPÁCS 1500W 40J árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Expert NXDH 1540 BONTÓKALAPÁCS 1500W 40J vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások