Einhell RT-RH 26 fúrókalapács


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Einhell RedLine - elérhető, minőségi gépcsalád. SDS-Plus szerszámbefogás, fúrás - ütvefúrás - vésés fokozatok. Erőteljes, strapabíró motor, fém belsőszerkezettel. Ergonomikus kialak Teljes leírás >

Termékleírás

Einhell RedLine - elérhető, minőségi gépcsalád. SDS-Plus szerszámbefogás, fúrás - ütvefúrás - vésés fokozatok. Erőteljes, strapabíró motor, fém belsőszerkezettel. Ergonomikus kialakítás, optimális súlyelosztás. Alkalmas beton, tégla és egyéb anyagok fúrásához, véséshez. Könnyű egykezes, magasban történő munkákhoz is kiváló.

Gyártó
Einhell
Teljesítmény
900 W
Ütőerő
2.6 Joule
Ütésszám
4800 bpm

Az olcsó.hu Einhell RT-RH 26 fúrókalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Einhell RT-RH 26 fúrókalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.