BOSCH PBH 2200 RE fúrókalapács


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch PBH 2200 RE egy fúrókalapács. Könnyed kalapácsfúrás betonban és falban, vésés, fúrás és csavarozás 570 wattos teljesítménnyel. Erőteljes: pneumatikus Bosch ütőszerkezet 1,8 Jo Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch PBH 2200 RE egy fúrókalapács. Könnyed kalapácsfúrás betonban és falban, vésés, fúrás és csavarozás 570 wattos teljesítménnyel. Erőteljes: pneumatikus Bosch ütőszerkezet 1,8 Joule ütéserővel kemény anyagokhoz, nyomóerőtől függetlenül. Bosch-SDS rendszerű csere-fúrótokmány – gyors, szerszám nélküli váltás az SDS-plus befogás és a normál hengeres szárú fúrókhoz való tokmány között.

Gyártó
Bosch
Teljesítmény
570 W
Ütőerő
1.8 Joule

Az olcsó.hu BOSCH PBH 2200 RE fúrókalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH PBH 2200 RE fúrókalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.