BOSCH GSH 3 E vésőkalapács


106.490 Ft

A Bosch GSH 3 E vésőgép elsősorban könnyű vésési munkákhoz, csempe levéséséhez ajánlott. Az SDS-Plus szersámbefogó 12 pozícióban rögzíthető. A reteszelhető kapcsológomb kényelmes Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GSH 3 E vésőgép elsősorban könnyű vésési munkákhoz, csempe levéséséhez ajánlott. Az SDS-Plus szersámbefogó 12 pozícióban rögzíthető. A reteszelhető kapcsológomb kényelmes, kevésbé fárasztó munkavégzést biztosít, míg a robosztus ütőmű és olajkenés a hosszú élettartamról gondoskodik. Kis súlyának és nagy ütőerejének köszönhetően többek között jól használható falazatokba horony vésésére, csempézett felületek bontására (a mellékelt speciális csempevésővel akár 40%-kal gyorsabban, 90%kal kevesebb csempetöréssel).

Gyártó
Bosch
Teljesítmény
650 W
Ütőerő
4.3 Joule
Ütésszám
3500 bpm

Az olcsó.hu BOSCH GSH 3 E vésőkalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GSH 3 E vésőkalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások