BOSCH GSH 27 VC bontókalapács


600.590 Ft

A GSH 27 VC bontókalapács a nagy sikerű GSH 27 készüléket váltja le. Az új modell anyagleválasztási teljesítménye 50 százalékkal nagyobb, mint a régié. A 2000 Wattos motor 69 Joule ütő Teljes leírás >

Termékleírás

A GSH 27 VC bontókalapács a nagy sikerű GSH 27 készüléket váltja le. Az új modell anyagleválasztási teljesítménye 50 százalékkal nagyobb, mint a régié. A 2000 Wattos motor 69 Joule ütőerőt képes kifejteni, ami alkalmassá teszi a nehéz bontási, és feltörési feladatokra. A Gép súlya 29,5kg, és nincs másodfogantyúja, így oldalfalak bontására nem ajánljuk. 28mm-es belső hatszög szerszámbefogóval van kialakítva, de fogadja a légkalapácsoknál használatos 1 1/8"-os vésőszárakat is. Mindkét fogantyú rezgéselnyelő felfüggesztést kapott, ami elnyeli a 8m/s2 gyorsulásig a rezgéseket, így kényelmesebb, kevésbé fárasztó munkavégzést biztosít. A készülék kissé magasabb elődmodelljénél, hogy még kényelmesebb fogást biztosítson. Lemunkálási teljesítménye betonban 3,2 tonna óránként.

Gyártó
Bosch
Teljesítmény
2000 W
Ütőerő
69 Joule
Ütésszám
1000 bpm

Az olcsó.hu BOSCH GSH 27 VC bontókalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GSH 27 VC bontókalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások