BOSCH GSH 16-30 bontókalapács


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GSH 16-30 bontókalapács nagy teljesítménye jól kihasználható falazatok és beton bontásakor is. Az 1750 Wattos motor 45 Joule ütőerőt képes kifejteni, ami aklalmassá teszi az köz Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GSH 16-30 bontókalapács nagy teljesítménye jól kihasználható falazatok és beton bontásakor is. Az 1750 Wattos motor 45 Joule ütőerőt képes kifejteni, ami aklalmassá teszi az középnehéz bontási feladatokra. A Gép súgya 16,5kg ami nem kevés ugyan, de még megtartható kézben oldalfalak bontásakor. 30mm-es belső hatszög szersámbefogóval van kialakítva. A nagy méretű rezgéselnyelő fogantyú kényelmes, kevésbé fárasztó munkavégzést biztosít, a jól elhelyezett kapcsológomb pedig megóv a véletlen ki-, és bekapcsolástól. A készülékkel szállított műanyag koffernek kerekei vannak, így kényelmesen, gyorsan lehet szállítani.

Gyártó
Bosch
Teljesítmény
1750 W
Ütőerő
45 Joule
Ütésszám
1300 bpm

Az olcsó.hu BOSCH GSH 16-30 bontókalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GSH 16-30 bontókalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.