BOSCH GBH 7-46 DE fúrókalapács


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GBH 7-46 DE fúrókalapáccsal fúrhat és véshet falazatban és betonban is. Az SDS-Max szersámbefogóba akár 45mm-es kőzetfúró, vagy 150mm átmérőjű fúrókorona is befogható. A vé Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GBH 7-46 DE fúrókalapáccsal fúrhat és véshet falazatban és betonban is. Az SDS-Max szersámbefogóba akár 45mm-es kőzetfúró, vagy 150mm átmérőjű fúrókorona is befogható. A véséskor reteszelhető kapcsológomb kényelmes, kevésbé fárasztó munkavégzést biztosít. Állítókerékkel a fordulatszám és az ütőerő állítására van lehetőség, és a konstans elektronika állandó értéken tartja a fordulatszámot és az ütőerőt fokozott igénybevétel esetén is. A "Turbo-Power" hajtómű a fúráshoz képest több ütőerőt biztosít véséskor az éppen felesleges mechanikai elemek hajtásláncból történő kivonása révén.

Gyártó
Bosch
Teljesítmény
1350 W
Ütőerő
15 Joule
Ütésszám
2800 bpm

Az olcsó.hu BOSCH GBH 7-46 DE fúrókalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GBH 7-46 DE fúrókalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.