BOSCH GBH 5-38 D fúrókalapács


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GBH 5-38 D fúrókalapáccsal fúrhat és véshet falazatban és betonban is. Az SDS-Max szersámbefogóba akár 38mm-es kőzetfúró is befogható. A gumírozott fogantyú és a véséskor re Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GBH 5-38 D fúrókalapáccsal fúrhat és véshet falazatban és betonban is. Az SDS-Max szersámbefogóba akár 38mm-es kőzetfúró is befogható. A gumírozott fogantyú és a véséskor reteszelhető kapcsológomb kényelmes, kevésbé fárasztó munkavégzést biztosít. A "Turbo-Power" hajtómű a fúráshoz képest több ütőerőt biztosít véséskor az éppen felesleges mechanikai elemek hajtásláncból történő kivonása révén. A készülék a GBH 5-40 DE fúrókalapács könnyített súlyú változata.

Gyártó
Bosch
Teljesítmény
1050 W
Ütőerő
9 Joule
Ütésszám
2900 bpm

Az olcsó.hu BOSCH GBH 5-38 D fúrókalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GBH 5-38 D fúrókalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.