BOSCH GBH 4-32 DFR fúrókalapács


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GBH 4-32 DFR SDS-Plus tokmányos fúrókalapács nagy teljesítménye és robusztus kialakítása miatt igen jól viseli a mindennapos igénybevételt. A készülék az SDS-Plus rendszerű fúr Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GBH 4-32 DFR SDS-Plus tokmányos fúrókalapács nagy teljesítménye és robusztus kialakítása miatt igen jól viseli a mindennapos igénybevételt. A készülék az SDS-Plus rendszerű fúrókalapácsok legnagybb teljesítményű gépei közé tartozik, nagyon jó fúrásteljesítmény érhető el vele. Ajánljuk sorozatfúrási feladatokhoz, dübelezéshez 25mm-es átmérőig illetve általános felhasználásra, közepes vésési feladatokra téglában. Ütésérzékeny anyagoknál (portherm tégla) kikapcsolható az ütőmű.

Gyártó
Bosch
Teljesítmény
900 W
Ütőerő
5 Joule
Ütésszám
3600 bpm

Az olcsó.hu BOSCH GBH 4-32 DFR fúrókalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GBH 4-32 DFR fúrókalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.