BOSCH GBH 36 VF-Li akkus fúrókalapács


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GBH 36 VF-Li akkus fúrókalapács olyan nagy teljesítményű, mint egy hálózati készülék. A kategóriájában az egyik legjobb, GBH 2-26-os fúrókalapácsokkal azonos fúrásteljesítmé Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GBH 36 VF-Li akkus fúrókalapács olyan nagy teljesítményű, mint egy hálózati készülék. A kategóriájában az egyik legjobb, GBH 2-26-os fúrókalapácsokkal azonos fúrásteljesítményt ad. A Nagy kapacitású Lítium-Ion akkumulátornak köszönhetően akár 195 furatot (6 x 40 mm, betonba) is fúrhat egyetlen akkutöltéssel. Leginkább szabadtéren, vagy az elektromos hálózattól távol eső területeken lehet kihasználni előnyös tulajdonságait, de a karbantartó-szerelők is szeretik a gyors bevethetősége miatt. A pneumatikus kalapácsütőmű 8 – 16 mm-es furatokra lett optimalizálva, maximális furatátmérő betonban 26 mm. A vésés funkció alkalmassá teszi falazatok könnyű vésésére, a kiálló betondarabkák lefaragására. Az egyedülálló Bosch Prémium lítium-ion technológia a 400 %-kal hosszabb élettartamot, és a verhetetlen akku-üzemidőt biztosít, az elektronikus cellavédelem (ECP) pedig védi az akkut túlterhelés, túlhevülés és mély kisülés ellen. Az akkumulátoron helyett kapott egy töltöttség jelző, hogy munka közben ne érhesse meglepetés a felhasználót. A folyamatos munkavégzés biztosítása érdekében 2db akkumulátorral van csomagolva, a 2,6Ah-s Lítium-Ion akkumulátorok töltési ideje 60 perc, de a "Hyper Charge" rendszernek köszönhetően a 75%-os töltöttségi szintet eléri 30 perc alatt.
A GBH 36 V-Li-től csak a cserélhető fúrótokmányban tér el.

Lítium-Ion technológia következtében nincs memória effektus, tehát az akkumulátor a pillanatnyi töltöttségi szintjétől függetlenül tölthető anélkül, hogy a cellák károsodnának. Nincs teljesítmény vesztés, a teljes akkuteljesítmény kihasználható, nem lineárisan csökken mint a Ni-Cd akkumulátorok esetében. Az alacsony önkisülés miatt egy teljesen feltöltött akkumulátor még több hónap pihentetés után is csak néhány százalékot veszít a töltöttségi szintjéből. Lényegesen több töltési ciklust visel el mint a Ni-Cd akkumulátorok.

Gyártó
Bosch
Teljesítmény
600 W
Ütőerő
3 Joule
Ütésszám
4260 bpm

Az olcsó.hu BOSCH GBH 36 VF-Li akkus fúrókalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GBH 36 VF-Li akkus fúrókalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.