BOSCH GBH 2400 fúrókalapács


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GBH 2400 fúrókalapács kimondottan kőzet és falazat fúrására/vésésére tervezett készülék. Gyors, kategóriájában nagy ütőerejű, mindennapos használatra szánt sokoldalú gép. Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GBH 2400 fúrókalapács kimondottan kőzet és falazat fúrására/vésésére tervezett készülék. Gyors, kategóriájában nagy ütőerejű, mindennapos használatra szánt sokoldalú gép. Hatékonyan fúr betont és mindenféle kőzetet, és alkalmas könnyű vésési feladatok ellátására.

A fúrótokmány és az ütőmű szétszerelhető, javítható a gépház megbontása nélkül. Hosszabb szakaszon vezeti meg az SDS-Plus fúrószárakat, így nagyobb teherbírású, tartósabb lett szerszámbefogó.

Az készülék ugyan az mint a GBH 2-26 DRE, kivéve hogy a motor kisebb, ebből következően az ütőereje is kisebb.

Gyártó
Bosch
Teljesítmény
720 W
Ütőerő
2.7 Joule
Ütésszám
4000 bpm

Az olcsó.hu BOSCH GBH 2400 fúrókalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GBH 2400 fúrókalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.