BOSCH GBH 2-28 DFV fúrókalapács


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GBH 2-28 DFV fúrókalapács kimondottan kőzet és falazat fúrására/vésésére tervezett készülék, ennek ellenére (fogaskoszorús tokmány közbeiktatásával) alkalmas fa és fém fúr Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GBH 2-28 DFV fúrókalapács kimondottan kőzet és falazat fúrására/vésésére tervezett készülék, ennek ellenére (fogaskoszorús tokmány közbeiktatásával) alkalmas fa és fém fúrására is. Gyors, kategóriájában nagy ütőerejű, mindennapos használatra szánt, sokoldalú gép. Hatékonyan fúr betont és mindenféle kőzetet, és alkalmas könnyű vésési feladatok ellátására. Az újratervezett ütőmű ebben a kategóriában a legnagyobb 3,2 J ütőerőt biztosít, míg a speciális rezgéscsillapító (lengő) ellensúly aktív elemként 27%-al csökkenti a gép rezgését az elődmodellhez képest (GBH 2-26 DRE) működés közben. A készülék úgy van kialakítva, hogy egy gyorscsatlakozó kioldásával lecserélhető rajta az SDS-Plus tokmány egy - hengeres szárú fúrók befogadására alkalmas - gyorstokmányra.

Gyártó
Bosch
Teljesítmény
850 W
Ütőerő
3.2 Joule
Ütésszám
4000 bpm

Az olcsó.hu BOSCH GBH 2-28 DFV fúrókalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GBH 2-28 DFV fúrókalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.