BOSCH GBH 2-20D fúrókalapács


50.090 Ft -tól

A Bosch GBH 2-20 RE kompakt könnyű fúrókalapács kis átmérőjű furatok fúrására falazatban és betonban, valamint könnyű vésésre téglában. Az alacsony súlya miatt sokkal kevésbé terhe Teljes leírás >

Boltok és árak

Termékleírás

A Bosch GBH 2-20 RE kompakt könnyű fúrókalapács kis átmérőjű furatok fúrására falazatban és betonban, valamint könnyű vésésre téglában. Az alacsony súlya miatt sokkal kevésbé terheli meg felhasználóját, így lehetővé válik a hosszan tartó fej feletti munka. Ütőereje ugyan kisebb mint a nagyobb 2kg-os fúrókalapácsoké, de a fordulatszáma és ütésszáma magasabb, ezért hasonló a fúrásteljesítménye. A túlterhelés elleni kuplung védi mint a felhasználót, mind a készüléket a fúrószár megszorulásakor bekövetkező balesetektől. Ajánljuk sorozatfúrási feladatokhoz, dübelezéshez 10mm-es átmérőig. Ütésérzékeny anyagoknál (portherm tégla) kikapcsolható az ütőmű, a készüléken kikapcsolható a forgó mozgás, így kisebb vésési munkákra (főleg téglában) is alkalmazható. SDS-Plus tokmányába fúrószárakat vagy vésőket lehet betenni.

Gyártó
Bosch
Teljesítmény
650 W
Ütőerő
1.7 Joule
Ütésszám
4980 bpm

Az olcsó.hu BOSCH GBH 2-20D fúrókalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GBH 2-20D fúrókalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások