BOSCH GBH 14.4V-Li akkus fúrókalapács


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Leírás: Kategóriája legkompaktabb kialakítása (teljes hossza csak 278 mm – SDS-plus befogóval). Pneumatikus kalapácsütőszerkezet – 4 - 8 mm-es furatokhoz optimalizálva. Kis és közepes csa Teljes leírás >

Termékleírás

Leírás: Kategóriája legkompaktabb kialakítása (teljes hossza csak 278 mm – SDS-plus befogóval). Pneumatikus kalapácsütőszerkezet – 4 - 8 mm-es furatokhoz optimalizálva. Kis és közepes csavarozási és fúrási feladatokhoz fában és fémben. Csavarozás: max. 6 mm átmérőjű csavarok fában. Egyedülálló Bosch Prémium lítium-ion technológia a 400%-kal hosszabb élettartamért és a verhetetlen akku-üzemidőért. Bosch elektronikus cellavédelem (ECP): védi az akkut túlterhelés, túlhevülés és mélykisülés ellen. Praktikus kijelző az akkumulátor töltési állapotához 3 LED-del. Beépített LED-világítás a munkaterület megvilágításához sötét helyeken is. Bosch Hyper Charge: a gyorstöltés által az akkuk a töltési idő felénél már 75%-ra feltöltődnek. Nincs memóriaeffektus: az akku függetlenül a töltési állapottól mindenkor tölthető, a cellák károsodása nélkül. Akkufeszültség: 18 V. Akkukapacitás: 1,5 Ah . Ütésszám névleges fordulatszám mellett: 0 - 4950 ütés/perc. Ütési energia: 1,0 J. Üresjárati fordulatszám: 0 - 680 ford./perc. Max. furatátmérő betonban: 12 mm.

Gyártó
Bosch
Ütőerő
1 Joule
Ütésszám
4950 bpm

Az olcsó.hu BOSCH GBH 14.4V-Li akkus fúrókalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GBH 14.4V-Li akkus fúrókalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.