BOSCH GBH 11DE fúrókalapács


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GBH 11 DE fúrókalapáccsal fúrhat és véshet falazatban és betonban is. Az SDS-Max szersámbefogóba akár 52mm-es kőzetfúró, vagy 150mm átmérőjű fúrókorona is befogható. A vés Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GBH 11 DE fúrókalapáccsal fúrhat és véshet falazatban és betonban is. Az SDS-Max szersámbefogóba akár 52mm-es kőzetfúró, vagy 150mm átmérőjű fúrókorona is befogható. A véséskor reteszelhető kapcsológomb kényelmes, kevésbé fárasztó munkavégzést biztosít. Állítókerékkel a fordulatszám és az ütőerő állítására van lehetőség, és a konstans elektronika állandó értéken tartja a fordulatszámot és az ütőerőt fokozott igénybevétel esetén is.

Gyártó
Bosch
Teljesítmény
1500 W
Ütőerő
18 Joule
Ütésszám
2250 bpm

Az olcsó.hu BOSCH GBH 11DE fúrókalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GBH 11DE fúrókalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.