Csatos női klumpa - 1346


6.380 Ft

Ezt a terméket Önnek fejlesztettük ki!Hogy megelőzze azokat a kellemetlenségeket, amelyek a lábfejnek , a lábnak (bőrkeményedés , dagadt láb) , valamint a hátnak (keringési zavarok,"óloml Teljes leírás >

Boltok és árak

Csatos női klumpa - 1346  

Szállítási ár és információk:
GLS futárszolgálat + utánvét (átvételkor kell fizetni ) GLS csomagpontok Nagyon gyors kiszállítás!


Termékleírás

Ezt a terméket Önnek fejlesztettük ki!Hogy megelőzze azokat a kellemetlenségeket, amelyek a lábfejnek , a lábnak (bőrkeményedés , dagadt láb) , valamint a hátnak (keringési zavarok,"ólomláb érzés", hátfájás) problémát okozhatnak.Az anyagösszetétel, a nagyfokú kopásállóság, a bőr felsőrész, és a többféle anatomikus talpbélés biztosítja a termék állandó minőségét, az Ön komfortját, az Ön egészségére gyakorolt jó hatását. A "HIRSCH BIO" termékek a láb teljes kényelmét szolgálják! A puha anyagú talp rugalmassá teszi a láb talajjal való érintkezését, tompítja a járás során ébredö rezgések ízületekre gyakorolt káros hatását. Az anatomikus talpbetét növeli a járófelületet. A talp könnyü és hajlékony, nagy felületen tapad a talajhoz,csúszásgátlóval ellátott, így biztonságérzetet ad, valamint nagy kopásállósággal rendelkezik. A talp kialakításaaz emberi láb felépítéséhez, a talp boltozatához igazodik, így biztosítja az egészséges, -a terheléshez igazodó alátámasztást. Javítja a vérkeringést így használatával megelözhetö a lábdagadás,a rossz testtartás által okozott hát- és derékfájdalom. A termékek többféle béléssel készülnek, így minden vásárló megtalálhatja az igényeinek és egészségügyi állapotának megfelelö terméket. -a puha, szivacsozott, antibakteriális fussbett bélés megakadályozza lábizzadást, a tyúkszem-képzödést, illetve a már beteg lábnak egész napos kényelmet biztosít, -a valódi parafa bélés anatomikus kiképzése mellett csökkenti a lábizzadást, - masszírozós talpbélés a talp reflexológiailag fontos, élettani hatású pontjait masszírozza, így fejti ki gyógyító hatását, - bör bélés a mindennapi viseletben az egészséges lábnak komfortot biztosít. Az összetevök nagyfokú kopásállósága, a felsö rész és a bélés természetes bör összetevöi biztosítják a termék tartósságát.

Az olcsó.hu Csatos női klumpa - 1346 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Csatos női klumpa - 1346 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások