Vorel Mini lézeres szintező és vízmérték


6.490 Ft

Jellemzők ►170 mm hosszú szellemszint megvilágított libellákkal és lézerrel. ►A készlet tartalmaz egy gyakorlati teleszkópos állványt a készülék felszereléséh Teljes leírás >

Boltok és árak

Vorel Mini lézeres szintező és vízmérték  

Szállítási ár és információk:
Készleten lévő termékek esetében a 14:00 óráig leadott rendeléseknél garantáljuk a másnapi kiszállítást.


Termékleírás

Jellemzők

►170 mm hosszú szellemszint megvilágított libellákkal és lézerrel.

►A készlet tartalmaz egy gyakorlati teleszkópos állványt a készülék felszereléséhez.

►A lézert a pontos méretátvitelhez 10 méteres távolságig tervezték, pl. Ablakpárkányokhoz vagy lógó szekrényekhez.

►Használhatjuk egy pont, egy folytonos vonal vagy egyidejűleg egy függőleges és vízszintes vonal megjelenítésének funkcióját, amely derékszögben kereszteződik.

►Az injekciós üveg további megvilágítása akkor hasznos, ha sötét szobákban dolgozik. Az állványra szerelt szint növeli a mérés pontosságát, és megkönnyíti a független munkát.

Cél / felhasználás
►A szintet házfelújítás és építési munkák során használják, amikor csempét készítenek, bútorokat, mosógépeket, hűtőszekrényeket, lógó festményeket és sok más tevékenységet hoznak létre.
►Jellemzője a jelzések pontossága, egyszerű kezelhetőség és üzembiztonság.

A csomag tartalma
►Állvány, állvány, 2 1,5 V AAA elem, felhasználói kézikönyv
Hosszúság [mm]: 170
Libellák [db]: 2 megvilágítva
Anyag: akril, alumínium
Lézer: igen

Az olcsó.hu Vorel Mini lézeres szintező és vízmérték árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Vorel Mini lézeres szintező és vízmérték vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások