TW 4-6 Crimpelőfogó, telefondugóhoz, fém,


4.890 Ft

TW 4-6 Crimpelőfogó, telefondugóhoz, fém, 210mm Termékjellemzők Préselő telefondugó préselő Méret 210 mm Termékleírás Vágó, csupaszoló, préselő szerszámot keres? Ez esetben Önnek a Teljes leírás >

Boltok és árak

TW 4-6 Crimpelőfogó, telefondugóhoz, fém, 210mm  

Szállítási ár és információk:
Értéksávos szállítási költségek 1290 Ft-tól. Prémium szállítás elérhető a megadott termékeknél.


Termékleírás

TW 4-6 Crimpelőfogó, telefondugóhoz, fém, 210mm Termékjellemzők Préselő telefondugó préselő Méret 210 mm Termékleírás Vágó, csupaszoló, préselő szerszámot keres? Ez esetben Önnek a TW 4-6 típusú telefondugó préselő fogóra van szüksége? A 210 mm nagyságú fém fogó kiválóan alkalmas vezetékre 4/4, 6/6, 8/8 csatlakozóhoz. Két különböző csupaszolási hossz közül választhatunk: 6/12 mm. Előnye, hogy oldható automatikus reteszeléssel van ellátva. Válassza a minőségi termékeket és rendeljen webáruházunkból.

Gyártó
Somogyi Elektronic

Az olcsó.hu TW 4-6 Crimpelőfogó, telefondugóhoz, fém, 210mm árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TW 4-6 Crimpelőfogó, telefondugóhoz, fém, 210mm vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások