Peng Fa 92559 Mágnesező csavarhúzóhoz


1.590 Ft

Gyártó: Peng Fa Gyártói cikkszám: 92559 Leírás: Mágnesező lemágnesező csavarhúzóhoz Használat: - A csavarhúzó mágnesezéséhez helyezze azt a (+) -szal jelzett nyílásba, így k Teljes leírás >

Boltok és árak

Peng Fa 92559 Mágnesező csavarhúzóhoz  

Szállítási ár és információk:
Csomagjainkat az ExpressOne futárszolgálattal juttatjuk el vásárlóinkhoz.


Termékleírás

Gyártó: Peng Fa
Gyártói cikkszám: 92559

Leírás:

Mágnesező lemágnesező csavarhúzóhoz

Használat:
- A csavarhúzó mágnesezéséhez helyezze azt a (+) -szal jelzett nyílásba, így könnyebben fel tudja venni és be tudja hajtani a csavarokat.
- Az elektromos készülékek és alkatrészek szerelésének megkönnyítéséhez helyezze a csavarhúzó hegyét a (-) -szal jelzett nyílásba, ekkor lemágneseződik, és nem tapad oda a fém felületekhez.

Az olcsó.hu Peng Fa 92559 Mágnesező csavarhúzóhoz árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Peng Fa 92559 Mágnesező csavarhúzóhoz vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások