1PK-052DS Kombinált fogó


3.490 Ft

1PK-052DS Kombinált fogó Termékjellemzőkméret160 mmvágáskemény acél 2 mm lágy acél 3 mm réz 3,2 mmTermékleírásA Kombinált fogó masszív formatervezésű, minőségi acél alapanyagból Teljes leírás >

Boltok és árak

1PK-052DS Kombinált fogó  

Szállítási ár és információk:
Értéksávos szállítási költségek 1290 Ft-tól. Prémium szállítás elérhető a megadott termékeknél.


Termékleírás

1PK-052DS Kombinált fogó Termékjellemzőkméret160 mmvágáskemény acél 2 mm lágy acél 3 mm réz 3,2 mmTermékleírásA Kombinált fogó masszív formatervezésű, minőségi acél alapanyagból készült. A vágóél indukciós edzésű keményített kialakítású, így vágó, csupaszoló, szorító és hajlító munkákhoz is használható. A vastagon gumírozott markolat stabil fogást biztosít. A Csípőfogó alkalmas műhelyi vagy otthoni használatra egyaránt.

Gyártó
Somogyi Elektronic

Az olcsó.hu 1PK-052DS Kombinált fogó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy 1PK-052DS Kombinált fogó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások