DÍSZLÉC BOVELACCI C 9L 1.25 m/szál 155x160mm


5.700 Ft

BOVELACCI Eurostyl polisztirol díszléc : E C9L Díszléc mérete : 155x160 mm, 1,25 m hosszú. Az olasz Bovelacci Eurostyl mintájú expandált polisztirolból készült mintázott stukkóléce histor Teljes leírás >

Termékleírás

BOVELACCI Eurostyl polisztirol díszléc : E C9L Díszléc mérete : 155x160 mm, 1,25 m hosszú. Az olasz Bovelacci Eurostyl mintájú expandált polisztirolból készült mintázott stukkóléce historizáló
(görög és római), valamint modern mintázattal. A díszléc alkalmazásával elegáns és nagyvonalú
lakásbelső teremthető. A mintázatot akár több színű festéssel még inkább kiemelhetjük, teljesen egyedivé varázsolhatjuk.
Az EUROSTYL termékcsalád mintázott menyezeti (holker) és oldalfali léceket, ívprofilokat foglal
magába.
Gyártója - a BOVELACCI - neve egybeforrt a minőségi fehér, mérettartó, zsugorodásmentes polisztirol stukkó és díszléctermékek fogalmával.

Az olcsó.hu DÍSZLÉC BOVELACCI C 9L 1.25 m/szál 155x160mm árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy DÍSZLÉC BOVELACCI C 9L 1.25 m/szál 155x160mm vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások