Skil 4181AA dekopírfűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kompakt kialakítás és könnyű súly a munka megkönnyítése érdekében. T- és U-befogású szúrófűrészlapokhoz. Kábelcsíptető az egyszerű tárolás érdekében. Állítható talp 15°-os, Teljes leírás >

Termékleírás

Kompakt kialakítás és könnyű súly a munka megkönnyítése érdekében. T- és U-befogású szúrófűrészlapokhoz. Kábelcsíptető az egyszerű tárolás érdekében. Állítható talp 15°-os, 30°-os, és 45°-os vágásokhoz.

A fúvószerkezet a vágási vonalat tisztán tartja és könnyen követhetővé teszi. Porelszívási lehetőség, porgyűjtővel, mely beilleszthető a legtöbb szabványos háztartási porszívóba. Nagy méretű, kétoldali, kényelmesen használható kapcsoló rögzítőgombbal a folyamatos használathoz. Beépített kulcstárolás.

Műszaki adatok

Felvett teljesítmény: 380 W
Fűrészlap sebessége: 3.000 löket/perc
Fűrészkapacitás fában: 55 mm
Fűrészkapacitás alumíniumban: 10 mm
Fűrészkapacitás acélban: 4 mm
Lökethossz: 16 mm
Tömeg: 1,4 kg
T- és U-befogású szúrófűrészlapokhoz
Kábelcsíptető az egyszerű tárolás érdekében
Porfújó funkció
Beépített porszívóadapter 15°-os szögbeosztással
állítható talp
Feszültség és frekvencia 220-240 V / 50-60 Hz
Beépített kulcstárolás

Gyártó
SKIL
Teljesítmény
380 W
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Maximális vágási mélység
55 mm

Az olcsó.hu Skil 4181AA dekopírfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Skil 4181AA dekopírfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.