Skil 1061AA szúrófűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

​A Skil szúrófűrész 1061AA kompakt kialakítás és könnyű súlya az Ön kényelmét szolgálja. A munkavégzés során T és U befogású szúrófűrészlapokat használhat. A vágási vonal k Teljes leírás >

Termékleírás

​A Skil szúrófűrész 1061AA kompakt kialakítás és könnyű súlya az Ön kényelmét szolgálja. A munkavégzés során T és U befogású szúrófűrészlapokat használhat. A vágási vonal könnyebb láthatósága érdekében fúvószerkezet van beépítve, ami tisztán tartja a munkafelületet.A Skil szúrófűrész 1061AA porelszívási lehetőséggel rendelkezik, ami a legtöbb szabványos háztartási porszívóhoz csatlakoztatható. A nagy méretű, mindkét oldalon megtalálható, kényelmesen használható kapcsoló rögzítőgomb a folyamatos használathoz nyújt segítséget.

Gyártó
SKIL
Teljesítmény
380 W
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Maximális vágási mélység
55 mm

Az olcsó.hu Skil 1061AA szúrófűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Skil 1061AA szúrófűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.