Milwaukee HD18 JSB-0 dekopírfűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

2 sebességes váltókapcsoló az ideális sebességért a különböző anyagokon. FIXTEC rendszer a fűrészlapok egyszerű és gyors, külön szerszám nélküli cseréjéhez. FIXTEC rendszer a gyors Teljes leírás >

Termékleírás

2 sebességes váltókapcsoló az ideális sebességért a különböző anyagokon. FIXTEC rendszer a fűrészlapok egyszerű és gyors, külön szerszám nélküli cseréjéhez. FIXTEC rendszer a gyors fűrészlap cseréhez és ferdeszögállításhoz 0°és 45°-ban. Pontos fűrészlap vezérlés az alacsony pozícióban állított tűgörgős csapágyaknak köszönhetően. Állítható fűrészpor elfújó. Lágyindítás. Acélöntvény alaplap. Négyfokozatú ingelőtolás állítás a megnövekedett vágási teljesítményért és a hosszabb fűrészlap élettartamért.

Gyártó
Milwaukee
Áramellátás
Akkumulátoros
Maximális vágási mélység
120 mm

Az olcsó.hu Milwaukee HD18 JSB-0 dekopírfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Milwaukee HD18 JSB-0 dekopírfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.