Expert ASZTALI DEKOPÍRFŰRÉSZ 120W


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az új Expert asztali dekopírfűrész különféle leszélezett, szögletes faanyagok vagy faszerű munkaanyagok finom, pontos vágására használható. A 45 fokban dönthető munkaasztal segítségé Teljes leírás >

Termékleírás

Az új Expert asztali dekopírfűrész különféle leszélezett, szögletes faanyagok vagy faszerű munkaanyagok finom, pontos vágására használható. A 45 fokban dönthető munkaasztal segítségével könnyen és gyorsan megvalósíthatók egyedi munkálatok is. Gyorskioldó funkcióval a könnyű fűrészlap cseréhez. Feszültség: 230V~ 50 Hz Teljesítményfelvétel: 120W Üresjárati sebesség: 400 – 1600 fordulat/perc Maximális vágószélesség: 406 mm Asztal dönthetőség: 0-45 fokig Maximum vágó mélység: 50 mm (90°), 20 mm (45°)

Gyártó
Expert
Teljesítmény
120 W
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Maximális vágási mélység
50 mm

Az olcsó.hu Expert ASZTALI DEKOPÍRFŰRÉSZ 120W árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Expert ASZTALI DEKOPÍRFŰRÉSZ 120W vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.