Bosch PST 900 PEL szúrófűrész


44.990 Ft

A PST 900 PEL erős, és pontos szúrófűrész a barkácsolás közben előforduló legkomolyabb elvárásoknak is megfelel. A 650W-os motorral akár 90mm vastag puhafa is átvágható. A szerszámcser Teljes leírás >

Boltok és árak

DEKOPÍRFŰRÉSZ PST 900 PEL 620W  

Szállítási ár és információk:
A díj függ a kosárba helyezett termék méretétől, súlyától és csomagolhatóságától.


Termékleírás

A PST 900 PEL erős, és pontos szúrófűrész a barkácsolás közben előforduló legkomolyabb elvárásoknak is megfelel. A 650W-os motorral akár 90mm vastag puhafa is átvágható. A szerszámcsere igen kényelmes az SDS rendszerrel, elég hozzá egy kéz is. A kényelmesebb munkavégzés érdekében a készülék igen csendes járású, a legfontosabb megfogási területen gumírozott felületű. A lapcsere valamint a talp állítása is teljes egészében szerszámmentes, ami nem csak kényelmes, hanem megkímél a szerszám elvesztése miatti bosszúságoktól is. A talplemez 45°-ban dönthető oldalra. A elektronikus fordulatszám állító tárcsa, valamint a fokozatmentes nyomókapcsoló segítségével jól hangolható a vágási sebesség a megmunkálandó anyag tulajdonságaihoz. Az előtolás 4 fokozatban állítható, a forgácslefújás kikapcsolható, és adapter segítségével porszívóhoz csatlakoztatható. A talp robusztus alumínium öntvényből készült, sérülékeny felületeket pedig műanyag talprátéttel óvja a készülék. A készülék használatát megkönnyíti az elejére felcsatolható vonallézer, amely előrevetíti a vágás pontos helyét. A beépített tartóban elfér 6db fűrészlap.

Gyártó
Bosch
Teljesítmény
650 W
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Maximális vágási mélység
90 mm

Az olcsó.hu Bosch PST 900 PEL szúrófűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch PST 900 PEL szúrófűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások