Bosch PST 800 PEL szúrófűrész


33.990 Ft

A PST 800 PEL erős, és pontos szúrófűrész a barkácsolás közben előforduló legkomolyabb elvárásoknak is megfelel. A 620W-os motorral akár 80mm vastag puhafa is átvágható. Az SDS rendszer Teljes leírás >

Boltok és árak

BOSCH DEKOPÍRFŰRÉSZ 530W KOFFERBEN PST 800 PEL  

Szállítási ár és információk:
A díj függ a kosárba helyezett termék méretétől, súlyától és csomagolhatóságától.


Termékleírás

A PST 800 PEL erős, és pontos szúrófűrész a barkácsolás közben előforduló legkomolyabb elvárásoknak is megfelel. A 620W-os motorral akár 80mm vastag puhafa is átvágható. Az SDS rendszerű szerszámbefogóban a fűrészlap cseréje igen kényelmesen akár egy kézzel is elvégezhető. A kényelmesebb munkavégzés érdekében a készülék igen csendes járású, a legfontosabb megfogási területen gumírozott felületű. A talplemez 45°-ban dönthető oldalra. A elektronikus fordulatszám állító tárcsa, valamint a fokozatmentes nyomókapcsoló segítségével jól hangolható a vágási sebesség a megmunkálandó anyag tulajdonságaihoz. Az előtolás 4 fokozatban állítható, a forgácslefújás kikapcsolható, és adapter segítségével porszívóhoz csatlakoztatható. A készülék használatát megkönnyíti az elejére felcsatolható vonallézer, amely előrevetíti a vágás pontos helyét. A beépített tartóban elfér 6db fűrészlap.

Gyártó
Bosch
Teljesítmény
620 W
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Maximális vágási mélység
80 mm

Az olcsó.hu Bosch PST 800 PEL szúrófűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch PST 800 PEL szúrófűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások