Bosch PST 10,8 LI szúrófűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch PST 10,8 LI akkus szúrófűrész csekély súlyával és kiváló kezelhetőségével hozzájárul használója kényelméhez.Lítium-ion technológiájának köszönhetően a készülék mindi Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch PST 10,8 LI akkus szúrófűrész csekély súlyával és kiváló kezelhetőségével hozzájárul használója kényelméhez.Lítium-ion technológiájának köszönhetően a készülék mindig használatra kész, nincs memóriaeffektus, önkisülés.A rezgésszám-szabályozás a vágás indításához, és az anyagnak megfelelő munkavégzéshez egy kapcsológombbal történik a Bosch elektronikának köszönhetően.A Bosch SDS-rendszer által a fűrészlap rendkívül könnyen kicserélhető szerszám nélkül,könnyen lehet vele fűrészelési irányt változtatni és így szúrófűrészként és szablyafűrészként is lehetőség van dolgozni vele.T-szárú fűrészlaphoz is kitűnően alkalmazható.Nyitott talplemeze lehetőséget ad a szegélyközeli fűrészelésre, valamint biztosítja a munkadarab jó átláthatóságát.Praktikus kialakítású Softgrip markolata a biztonságosságot növeli. A kiegészítő ujjvédelem és a kizáró kapcsoló teljes biztonságot ad a munkavégzés során.

Gyártó
Bosch
Áramellátás
Akkumulátoros
Maximális vágási mélység
30 mm

Az olcsó.hu Bosch PST 10,8 LI szúrófűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch PST 10,8 LI szúrófűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.