Bosch GST 90 BE dekopírfűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A GST 90 BE szúrófűrész általános célú napi használatra tervezett készülék. A 650W-os motorral 90mm vastagságú puhafa is átvágható. A szerszámcsere igen kényelmes az új, átdolgozott Teljes leírás >

Termékleírás

A GST 90 BE szúrófűrész általános célú napi használatra tervezett készülék. A 650W-os motorral 90mm vastagságú puhafa is átvágható. A szerszámcsere igen kényelmes az új, átdolgozott SDS befogórendszerrel: lapcserekor a forró fűrészlapot egy rugó kilöki, így nem égeti meg a kezet. A kényelmesebb munkavégzés érdekében a készülék igen csendes járású, a legfontosabb megfogási területeken gumírozott felületű. A talp egy belső kulcsnyílású csavarral van rögzítve a géphez, ezért annak állításához 5mm-es L-kulcs szükséges (tartozékként mellécsomagolva). A fordulatszám állítással jól hangolható a vágási sebesség a megmunkálandó anyag tulajdonságaihoz. Az előtolás 4 fokozatban állítható, a forgácslefújás kikapcsolható, és a szúrófűrész porszívóhoz csatlakoztatható. A talp merev acél lemez, robusztus alumínium öntvény géporr egymáshoz kapcsolódik, nem pedig a műanyag házhoz, ezzel nagyfokú merevséget ad a gépnek.

Gyártó
Bosch
Teljesítmény
650 W
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Maximális vágási mélység
90 mm

Az olcsó.hu Bosch GST 90 BE dekopírfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GST 90 BE dekopírfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.