Bosch GST 65 B szúrófűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A GST 65 B szúrófűrész kicsi, könnyű, egyszerű készülék. A 400W-os motorral 65mm vastagságú puhafa vágható át. Jobb és bal kézzel egyaránt használható. A T-szárú fűrészlapokat c Teljes leírás >

Termékleírás

A GST 65 B szúrófűrész kicsi, könnyű, egyszerű készülék. A 400W-os motorral 65mm vastagságú puhafa vágható át. Jobb és bal kézzel egyaránt használható. A T-szárú fűrészlapokat csavrhúzóval (tartozékként mellékelve) kell a gépbe befogni. A talp csavarral van rögzítve a géphez, ezért annak állításához a lapcseráhez is használt csavarhúzó szükséges. A Talp, amely merev acéllemezből készült, 45°-ban dönthető oldalra, illetve hátrébb szerelhető, a munkadarab széle közelében végzett vágásokhoz.

Gyártó
Bosch
Teljesítmény
400 W
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Maximális vágási mélység
65 mm

Az olcsó.hu Bosch GST 65 B szúrófűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GST 65 B szúrófűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.