Bosch GST 14.4 V-Li akkus szúrófűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GST 14,4 V-Li akkumulátoros dekopír fűrész azok számára lett kifejlesztve akik az elektromos hálózattól távol kénytelenek dolgozni, illetve akiknek a vezeték nélküli rendszer szaba Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GST 14,4 V-Li akkumulátoros dekopír fűrész azok számára lett kifejlesztve akik az elektromos hálózattól távol kénytelenek dolgozni, illetve akiknek a vezeték nélküli rendszer szabadságára van szüksége. Annak ellenére, hogy a készülék akkumulátoros, igen jó teljesítménnyelszolgál. 22mm vastag forgácslapban akár 18 méter hosszan is tud vágni a 3,0Ah-s akkumulátorral., a maximális vágásvastagság pedig 90mm. A motor és az akkumulátor hosszú élettartamáról az elektronikus motorvédelem (EMP) és a cellavédelem (ECP) gondoskodik. A készülék robosztus felépítésű mégis kicsi, a megfogási területek a kényelmesebb kezelés érdekében gumírozott felületüek. A gyorsabb vágást 4 fokozatú előtolás, és fokozatmentes fordulatszám szabályozás (a kapcsolón) segíti. A készülék 1db akkumulátorral van csomagolva. A töltöttségjelzővel felszerelt 3,0Ah-s Lítium-Ion akkumulátorok töltési ideje a gép mellé csomagolt töltővel 35 perc.

A készülék kartondobozban kerül szállításra, de a mellé csomagolt műanyag tálca segítségével bármikor belehelyezhető L-Boxx-ba. Az L-Boxx rendszer kofferjei rendkívül strapabírók, akár rájuk is lehet állni vagy ülni. Egymáshoz lehet őket csatolni, így akár több koffert is lehet egy kézben vinni. További tartozékokkal kiegészíthető, mint például kiskocsi, vagy csomagtartóba szerelhető speciális szőnyeg amin a dobozok nem csúszkálnak, vagy akár komplett, fiókos autóbútorok.

Lítium-Ion technológia következtében nincs memória effektus, tehát az akkumulátor a pillanatnyi töltöttségi szintjétől függetlenül tölthető anélkül, hogy a cellák károsodnának. Nincs teljesítmény vesztés, a teljes akkuteljesítmény kihasználható, nem lineárisan csökken mint a Ni-Cd akkumulátorok esetében. Az alacsony önkisülés miatt egy teljesen feltöltött akkumulátor még több hónap pihentetés után is csak néhány százalékot veszít a töltöttségi szintjéből. Lényegesen több töltési ciklust visel el mint a Ni-Cd akkumulátorok.

Gyártó
Bosch
Áramellátás
Akkumulátoros
Maximális vágási mélység
90 mm

Az olcsó.hu Bosch GST 14.4 V-Li akkus szúrófűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GST 14.4 V-Li akkus szúrófűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.