Toolcraft DD18VLI akkus csavarhúzó-fúrógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

18 V/1,3 Ah 2 lítiumion akku Ütő funkcióval Kézbeillő 18V akkus csavarozó 2-fokozatú áttétellel. 20-fokozatú nyomaték állítás, plusz fúró fokozat és ütő funkció. Jobb-bal forgásir Teljes leírás >

Termékleírás

18 V/1,3 Ah
2 lítiumion akku
Ütő funkcióval

Kézbeillő 18V akkus csavarozó 2-fokozatú áttétellel. 20-fokozatú nyomaték állítás, plusz fúró fokozat és ütő funkció. Jobb-bal forgásirány. Folyamatos fordulatszámszabályozás két menetben, motorfék. LED-del az optimális munkaterület megvilágításhoz. Softgrip markolattal a biztonságos és kényelmes munkához. Egy második lítiumion akku gondoskodik a folyamatos munkavégzésről.

Jellemzők
Fúrás, csavarozás, ütés
2 fokozatú sebességváltó
Cserélhető szénkefék
Fém gyorsbefogós tokmány, forgás-stoppal
Folyamatos fordulatszámszabályozás
Jobb-/bal forgásirány
Motorfék
Softgrip markolat.

Szállítás tartalma
Gyorstöltő
Fúró- és bit készlet
2 lítiumion akku
koffer
Tartalék szénkefék.

Gyártó
Toolcraft
Típus
Ütve-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
18 V
Forgató nyomaték
35 Nm
Fordulatszám
1400 rpm

Az olcsó.hu Toolcraft DD18VLI akkus csavarhúzó-fúrógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Toolcraft DD18VLI akkus csavarhúzó-fúrógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.