Skil 6222A fúró/csavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Leírás: Vezetékes fúró/csavarozó: folyamatos üzem, nincs akkumulátor, nincs töltési idő. Kompakt, könnyű kialakítás 6 méter vezetékkel az optimális munkakényelemért. Jobban környeze Teljes leírás >

Termékleírás

Leírás: Vezetékes fúró/csavarozó: folyamatos üzem, nincs akkumulátor, nincs töltési idő. Kompakt, könnyű kialakítás 6 méter vezetékkel az optimális munkakényelemért. Jobban környezetbarát, mint a hasonló akkumulátoros termékek. 2 mechanikus sebesség, nagy fordulatszám fúráshoz, és nagy forgatónyomaték csavarozáshoz. Állítható sebesség a finomindítás és a teljes szabályozás elősegítésére. 20 pozíciós VariTorque a pontos csavarozáshoz, plusz tengelyrögzítés fúráskor. 10 mm-es duplahüvelyű gyorstokmány a gyors és könnyű tartozékcsere érdekében. Az ergonomikus fogantyú és a puha markolat biztosítja a kényelmes és hatékony használatot. Tulajdonságok: Felvett teljesítmény 0.45 A; Üresjárati sebesség 0 - 300 / 850 fordulat/perc; Maximális forgatónyomaték 27 Nm; Tengelykapcsoló beállítások 20 + 1; Duplahüvelyű gyorstokmány 10 mm; Állítható sebességkapcsoló true; Fúrókapacitás fában 20 mm; Fúrókapacitás acélban 8 mm; Csavarozási kapacitás 6 mm; Kábel hossza 6 m; Tömeg 1,2 kg.

Gyártó
SKIL
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Típus
Fúró-csavarozó
Forgató nyomaték
27 Nm
Fordulatszám
850 rpm

Az olcsó.hu Skil 6222A fúró/csavarozó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Skil 6222A fúró/csavarozó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.