SKIL 2321A akkus fúró-csavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

* Lítium-ion technológia: nincs memóriaeffektus, csekély az önkisülés és mindig készen áll a használatra. * Az elektronikus cellavédelemmel ellátott 1 órás gyorstöltő véd a túltölté Teljes leírás >

Termékleírás

* Lítium-ion technológia: nincs memóriaeffektus, csekély az önkisülés és mindig készen áll a használatra.
* Az elektronikus cellavédelemmel ellátott 1 órás gyorstöltő véd a túltöltés, túlmelegedés és mélykisülés ellen, így hosszú élettartamot biztosít az akkunak.
* Szpotlámpa a munkadarab jobb láthatóságáért és a kényelmesebb munkavégzésért a gyengén megvilágított munkaterületeken.
* 19 pozíciós VariTorque a pontos csavarozáshoz.
* Ergonomikus kialakítás az optimális egyensúly és a kényelmes működtetés érdekében.
* Az elektronikus fék gyorsabb, hatékonyabb használatot tesz lehetővé és megakadályozza a csavarok túlhúzását.
* Modern, kis súlyú kialakítás a kényelmes és könnyű kezelhetőség érdekében.

Gyártó
SKIL
Áramellátás
Akkumulátoros
Típus
Fúró-csavarozó
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
10.8 V
Forgató nyomaték
25 Nm
Fordulatszám
550 rpm

Az olcsó.hu SKIL 2321A akkus fúró-csavarozó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SKIL 2321A akkus fúró-csavarozó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.